Followers

Sunday, August 14, 2011

Lepak.

AssalamualaikumWarahmatullahiWabarakatuh !

Dah bosan duduk rumah, time-time puasa camni, baik jalan-jalan ikut member pergi Sungei Wang. Aku pergi sana pun bukan nak cari ape punn, saje jejalan. Ingatkan nak carik seluar, last-last beli baju je.


muka syahrul tak boleh blahh >___<

Time nak balik tu jumpa pulak orang gila, baiknya sound aku tangkap gambar tengah jalan. Mula-mula ingatkan serious jeh muka nak sound kitorang, tengok-tengok dok garu ketiak tengak jalan, buat gaya superman lahh, dah sah GILA ! Gori pulak cuak-cuak tengok orang gila tu, Gey mengaku pulak yang orang gila tu pakcik dia *dah stop citer pasal orang gila Minggu depan dorang nak keluar lagi, tapi aku tak ikut kot, malas lah kalau tiap-tiap minggu nak keluar XD

      tak sabarnya nak raya :D

4 comments:

budak ?? said...

best betul !!

iqahZ said...

''tak sabarnya nak raya :D''
Salam Aidilfitri ._______.

Wani said...

syiokkk gila shoping dengan kengkawan :D

budak ?? said...

yupp.mmg syiokk !! ahhaa :D